NOTÍCIES

ITACA educació i salut, estarà present al Shopping Night!
El vespre del divendres 13 de juny, ÍTACA estarà present a la segona edició del Shopping Night de Vilafranca del Penedès, amb un circuit divertit i alhora relaxant, per gaudir de les primeres nits d'estiu, que ja s'acosta.

ÍTACA ofereix el circuit BALLA, RIU, RELAXAT, on ballarem al ritme de Bhangra, jugarem per despertar riures i rialles i finalment, un espai i temps per al relax.

Vine, us hi esperem!


ÍTACA ofereix noves activitats.
Durant els mesos de maig i juny, oferim l'espai: Te-Cafè Tertúlia, espais de trobada de families juntament de la mà dels nostres professionals. 
En aquests espais compartirem en relació a un tema d'interès en relació a l'educació i l'aprenentatge dels nostres infants i joves. 
Mira a la secció agenda d'activitats del nostre blog per mirar la programació i els temes d'aquesta activitat.

- DIMECRES 28 de maig: Te-Cafè Tertúlia, Què sabem de la dislexia?

- DIMECRES 4 de juny: Te-Cafè Tertúlia, Expressió corporal: joc, expressió i relació. 

- DIMECRES 11 de juny: Te-Cafè Tertúlia, Altres visions de les dificultats d'aprenentatge des de la fisioteràpia i l'optometria.


Tots els Te-Cafè Tertúlia, iniciaran a les 20:00h aproximadament i és TOTALMENT GRATUÏTA!!!!!!!

Cal inscripció previa a:

itacaeducacioisalut@gmail.com
telf.: 93 890 52 77


Us hi esperem a totes i a tots!


ÍTACA estrena nova web!
Tot i que encara està en procès de construcció, ÍTACA educació i salut estrena web. Vol ser una web innovadora i dinàmica. Sabem que encara queda molt per fer, però us animem a visitar-la:
www.itacaeducacioisalut.comPublicacions d'ÍTACA. ÍTACA surt aquest mes de setembre del 2013, a la revista PERSPECTIVA publicada per l'ADEG, amb un reportatge a la secció empresa de la revista.

Aquí us el deixem:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada